the black puma shaman

Ben jij eraan toe om jezelf te helen? Is er iets in jouw leven dat niet heel voelt?
Jij bent als mens continue aan het veranderen. Het leven stuwt je met iedere ervaring steeds meer naar jouw ware zelf, naar jouw heelheid. Dat kan van alles zijn. Je loopt vast in contact met andere mensen, je voelt je niet meer zo thuis op je werk, je hebt een specifieke lichamelijke klacht of je voelt je onrustig zonder te weten waarom.

Een sjamanistische healing kan je helpen bij een volgende stap zetten. Uiteindelijk ben jij het altijd zelf die de heling bewerkstelligt. Jij krijgt precies de healing die op dat moment bij je past en waar je als ziel Ja tegen hebt gezegd. Ik stel me in op het voor jou van toepassing zijnde onderwerp en jouw pad en ik laat me leiden tot wat er nodig is.
Wat speelt er voor jou op dit moment?

Het is best spannend om een healing van een sjamaan te krijgen. Daarom is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten.  

Iedere sjamaan healt op zijn of haar eigen manier.  Ik werk het liefst met het energetisch healen op afstand. Dat betekent dat je niet naar mij toe hoeft te reizen en gewoon thuis de healing kunt ontvangen.

Stap 1, Bepaal het onderwerp van jouw healing
Welke verandering dient zich op dit moment aan? Welk stuk van jezelf zou je weer als heel willen ervaren? Schrijf het onderwerp van de healing eerst voor jezelf op, laat het even “rijpen” en wanneer je het gevoel hebt dat het voor jou klopt stuur je het op naar info@2orgsense.nl. Mocht het voor jou goed voelen om eerst een gesprek te hebben over jouw onderwerp, dan doen we dat. Het opschrijven en goed formuleren is een heel belangrijke stap in jouw healing.

Stap 2, We spreken een datum en een tijd af waarop de healing plaatsvindt
Wanneer ik ook het gevoel krijg dat ik degene ben die jouw healing mag uitvoeren op basis wat je me opstuurt, dan maken een afspraak. De meeste healingen duren ongeveer een uur, met nog een half uur nabespreken.
De healing werkt het best als je op het afgesproken tijdstip thuis bent en je in de stilte begeeft op een rustige plaats waar je niet gestoord wordt. Je kunt zitten of liggen, dat maakt niet zoveel uit. De healing is helemaal voor jou en is jouw tijd.

Stap 3, De healing
Ik mediteer van te voren op het onderwerp dat je me hebt gestuurd en krijg zo de wijze van healing tot me. Ik open je energieveld en ga eerst het energieveld schoonmaken. Dat houdt in dat de energie die in jouw veld is gekomen door bijvoorbeeld emoties, gedachten, energie van anderen of elektrische smog opgeruimd wordt. Vaak voel je je dan al lichter en ruimer.

Daarna richt ik me op het onderwerp dat jij hebt aangegeven. Afhankelijk van wat ik doorkrijg voer ik uit. Mijn zwarte poema maar ook andere energie├źn zoals die van water, vuur, wind en aarde energie ondersteunen mij bij de healing. Ook gebruik ik de stenen van mijn medicijnbundel om te healen.
Alles wat je tijdens de healing ervaart is precies goed. Mensen ervaren sensaties in het lijf, krijgen beelden te zien en sommigen vallen in slaap. Je kunt ook helemaal niks ervaren en lekker een uurtje in stilte hebben gelegen.

Stap 4, Het nagesprek
Na de healing bel ik je op. We delen onze ervaringen van de healing. Als ik informatie krijg (soms via beelden of via “gesprek”) tijdens de healing dan bespreek ik die met jou. Ik probeer zoveel mogelijk me bij de informatie te houden die ik doorkrijg. Ik zal geen interpretaties van deze beelden doen, dat deel is weer voor jou. Gedurende de weken erna gaan de informatie die ik je gegevens hebt steeds meer voor en door jou betekenis krijgen en gaat de healing integreren. Het krijgt de betekenis die voor jou belangrijk is op dit moment.  

Wat betaal je voor de healing?
Ik werk op dit moment op basis van een donatie achteraf. Je betaalt me wat je kunt en wilt betalen. Geef wat je hart je ingeeft, denk er niet te veel over na.