Wie ben ik?

Hoi, ik ben Rozemarijn.

Ken je dat? Dat wanneer je iets hebt ontdekt alle puzzelstukjes van je leven op zijn plek vallen. Een dergelijk moment heb ik regelmatig, maar de belangrijkste gebeurde wel in 2015 toen ik erachter kwam dat ik hoog gevoelig ben. Ik werd er bewust van op het werk. Ik voelde andere signalen dan dat ik met mijn zintuigen waarnam. Iemand zei iets (ja) maar dat kwam niet overeen met wat ik voelde van die persoon (nee). Tijdens een reorganisatie leek het alsof iedereen rustig aan het werk was, maar ondertussen nam ik waar dat het gonsde van onrust. Het bracht mij in verwarring. Ik was benieuwd hoe dat precies werkt. Wat voel ik dan precies en hoe die ik dat. Het bleek te gaan om de energie die ik voelde. Alles en iedereen heeft energie, unieke trillingen met een unieke frequentie. In die frequentie zit veel informatie.

Tijd om er mee aan de gang te gaan
De laatste jaren heb ik daarom ook de energetische kant onderzocht van het leven. Ik merk dat ik steeds enthousiaster word om mijn gevoeligheid in te zetten. Naarmate ik steeds meer begrijp hoe energie werkt en het voelen daarvan begint er lijn te komen in het leven. Het is een natuurlijke stap om de kennis en kunde nu te gaan delen met jou.

Dan gaat het stromen
Zoals met alles, als je een bepaalde weg opgaat gaan er deuren open. Ik vond Etheric Weavers. Een soort pendels waarmee je energie kunt balanceren. Ik raakte opslag vertrouwd met het gebruik van deze weavers en maak er graag gebruik van in mijn praktijk.


Op onderzoek uit in het dagelijkse (werk)leven

Kennis kun je tot je nemen. Wat ik het liefst doe is dat wat ik heb geleerd direct in de praktijk te brengen. Veel van wat ik leerde heb ik “uitgeprobeerd” in het leven. De wet van de aantrekkingskracht bijvoorbeeld. Spaceholder zijn voor dat wat gecreëerd mag worden. Het is zo leuk om te onderzoeken. Het is leven wordt dan vooral spelen.
Vooral de combinatie van het energetische werk in een zakelijke omgeving is spannend. Het lijkt tegenstrijdig maar dat is het absoluut niet. Energie stroomt wel of niet in een bedrijf of in een team. Alles krijgt vorm wanneer je de energie omzet in materie. De magie van de creatiekracht en je intentie zo belangrijk in je zakelijke omgeving omdat je met je hart een hele mooie werkomgeving kunt creëren.

Leerproces
Ik heb 2 jaar de opleiding Eco Intention gedaan. Het uitgangspunt van de opleiding is “Alles is energie”. We hebben alle soorten energie waar genomen. Van planten, bomen, natuurgebieden, bedrijven en ook mensen of elektrische apparaten. Ook leerde ik het balanceren van de energie zodat er een gezondere (leef)situatie ontstaat.
Toch bestond er nog een drang om verder te kijken. Sinds 2020 ben ik op het sjamanistische pad terecht gekomen. Ik volgde een training voor pampamesayoq (earthkeeper) van de paqo’s uit Peru.
Paqo’s zijn de priesters genezers van de Q’ero stam. Er gaat letterlijk een wereld open wanneer je in contact komt met Pachamama – Moeder Aarde – of bijvoorbeeld met de energie van het sterrenstelsel van de Pleiaden.
In augustus 2023 is de eerste fase op het pad bereikt en kan ik nu aan de slag als sjamaan en earthkeeper.
De zwarte poema is eigenlijk tijdens mijn hele sjamanen reis bij me. Laatst heb ik de ingeving gekregen van spirit om deze krachtige energiebron als leidraad voor mijn praktijk te gaan gebruiken. The black puma shaman is daar mee geboren.

Ik zou je graag ontmoeten om jouw pad te horen en te kijken hoe we samen een poosje kunnen oplopen met elkaar.